Услуги

УСЛУГИ

Нашите умения превръщат Вашите идеи в реалност

Ние осъзнаваме, че изграждането на интернет имиджа на Вашия онлайн бизнес е сложен процес, изискващ вземането на много фактори предвид. Точно затова сме тук! Целта на нашия екип е да помогне на клиентите ни да направят първите крачки към реализирането на мечтите си. Правим това чрез създаването на уеб сайтове и онлайн магазини на платформата WordPress. Освен това предлагаме услуги за помощ при закупуването на домейн и хостинг, инсталиране на WordPress,  дизайн на лого и закупуване на стокови изображения.

Червена лампа, символизираща информираност за нашите услуги

Изработка на уеб сайт

CHOOSE

Your Plan

Disk Space

Databases

Users

Email Accounts

Email Accounts

Email Accounts

Email Accounts

Price


Стартъп

WordPress

собствен дизайн

1 страницаидеалният избор за всеки, който иска да направи първата Стъпка към дигитализирането на своята идея


ПРОМОЦИЯ


бизнес

wordpress

собствен дизайн

4 страници

SEO

екстри


НОВ, МОДЕРЕН И АДАПТИВЕН ИНФОРМАЦИОНЕН УЕБСАЙТ ИЛИ БЛОГ


ПРОМОЦИЯ


премиум

wordpress

собствен дизайн

4+ страници

SEO

екстри

качване на първите 10 прдукта


ИНТЕРНЕТ МАГАЗИНИ, ИНДИВИДУАЛНИ ПРОЕКТИ И ПЛАТФОРМИ


ПРОМОЦИЯ

Какво мислят клиентите за нас?

Екипът ни беше дълго в недоумение на коя фирма да повери изработката на бъдещият ни уеб сайт. Свързахме се с много уеб разработчици, сред които беше и Web Dojo. Още преди да започнем работа, уеб разработчиците им ни казаха в прав текст кое може да бъде направено от тях и кое не. Това ни направи много добро впечатление. Малко са фирмите в този бранш, които са толкова искрени с клиентите си. Не сме останали разочаровани нито за момент откакто те поддържат и подобряват уеб сайтът ни. Винаги са готови да се отзоват в случай, че имаме нужда от тях. За нас, партньорството ни с Web Dojo е исключително продуктивно и съветваме всеки, който иска да направи своя уеб сайт да се обърне към тях. От целия ни екип, Благодарим ви Web Dojo!
Yawei - фирма за изработка на машини
Yawei Tech
Машини за лазерно рязане
Изключително доволни сме от колаборацията ни с Web Dojo. Отнесоха се с изключително внимание и разбиране към нашите искания. Работиха много професионално по проекта и изпълниха всяка една наша молба. Искам да благодаря от името на целия ни екип, за стойностното време прекарано с тях. Горещо ги препоръчвам на всеки, който желае да превърне идеята си в дигитална реалност.
Много сме доволни от качеството и бързината с която Web Dojo изготвиха нашия уеб сайт. Тъй като имахме кратки срокове до стартирането на нашата кампания в България се нуждаехме от бързо и ефикасно изпълнение на проекта, който бяхме задали. Справиха се по най-добрия начин и се радваме че успяхме да създадем един готов продукт за времето, с което разполагахме.
Лого на Vodka+
Vodka+
Представителство за България