За нас

За нас

 Мисията на екипа ни в Web Dojo е да бъдем всеотдайни в работата си и усъвършенстването на своите умения. Само така бихме могли да предложим на Вас – нашите клиенти, възможността да постигнете целите си чрез нашите услуги. Специализирали сме се в изготвянето на уеб сайтове, поддържани от софтуера WordPress. Доказателство за качеството на платформата е, че компании и личности като Mercedes Benz, Nike, Силвестър Сталоун, както и множество други, поддържат сайтовете си на WordPress. За нас е важно Ви помогнем да се конкурирате с най-добрите и именно затова обръщаме огромно внимание на новите тенденции в сферата ни. Екипът ни, състоящ се от млади и амбициозни хора, е на Вашите услуги!

Мисията на екипа ни в Web Dojo е да бъдем всеотдайни в работата си и усъвършенстването на своите умения. Специализирали сме се в изготвянето на уеб сайтове, поддържани от софтуера WordPress. Ние желаем да Ви помогнем да се конкурирате с най-добрите и именно затова обръщаме огромно внимание на новите тенденции в сферата ни. Екипът ни, състоящ се от млади и амбициозни хора, е на Вашите услуги!

Кои сме ние

Макар и малък, ние сме сплотен и високоефективен екип от приятели с идентични цели и мечти.

Мисията ни

Главната ни цел е да правим това, което обичаме – а именно да бъдем креативни и чрез това да предоставяме качествени продукти на достъпна цена.

Какво правим

Занимаваме се с изработка и дизайн на уеб страници и логота, отговарящи на идеите и целите на нашите клиенти.

Представяме Ви екипа ни

Никола Джалев - продажби

Продажби

Павел Джалев - основател и програмист

Основател и уеб разработчик

Борис Русев програмист

Продажби и уеб разработчик

Нашата история Dojo (Chinese characters).svg

„Доджо“ е пространството за медитация и тренировки на бойни изкуства, произхождащо от Япония. Буквално преведено означава „място на пътя“. Избрахме именно този сакрален символ за наше лого, защото вярваме в самурайската философия, че добри резултати се постигат само с дисциплина, здрав дух и здраво тяло.

6 - степенният ни процес за успех

01

Връзка с клиента

За нас е важно да изградим добри отношения с клиенти си още докато разучават своите намерения. Затова винаги ще се стремим да Ви насочим правилно към услугата, която съответства на Вашите виждания най-добре.

02

Уточняване на идеята

Едно е човек да има визия, друго е да е наясно с възможностите пред себе си. Нашата работа е не да поставяме граници на идеите Ви, а да Ви съветваме как бихме могли заедно да ги превърнем в реалност.

03

Подготовка

Подготовката за изработка на уеб сайт включва осигуряване на ‘домейн’ и ‘хостинг’. Това е една от по-важните стъпки в процеса на дигитализиране на Вашия бизнес и ние сме тук, за да Ви помогнем!

04

Изработка

Нашата цел е да изработим Вашия сайт възможно най-бързо и качествено. Осъзнаваме, че изработката на уеб пространство за бизнеса Ви е само началото на Вашето начинание и желаем да Ви помогнем да направите добър старт!

05

Обратна връзка

Преди да пуснем официално Вашия сайт желаем да Ви го покажем и да го обсъдим за последен път, за да може той да е безгрешен при официалното му откриване.

06

Пускане и поддръжка

Честито! Бизнесът Ви вече присъства в интернет пространството и можете гордо да го разпространявате сред познати и клиенти. Ние пък сме готови да отговорим на всякакви въпроси, свързани с поддръжката на Вашите страници.