Клуб "БСД" (Club "BSD")

БИЛЯРД, СНУКЪР, ДАРТС

Вдъхнахме изцяло нов живот на сайта на клубове „БСД“, които от години се занимават с всичко свързано с билярд, снукър, руска пирамида, дартс и джаги. Техните клубовете разполагат с най-голямата и поддържана база в България за професионално развитие на гореспоменатите дисциплини. Също така, в тях се организират множество регулярни състезания на регионално, национално и международно ниво. Клубовете полагат много усилия по откриване на нови таланти и тяхното развитие. Подобен бизнес се нуждае от адекватна и модерна репрезентация в интернет пространството. Именно и затова клубове „БСД“ се довериха на екипа на Web Dojo! 

Клуб "БСД" (Club "BSD")

БИЛЯРД, СНУКЪР, ДАРТС

Имахме щастието да изработим новия модерен и адаптивен  уеб сайт на клубове „БСД“, които от години се занимават с всичко свързано с билярд, снукър, руска пирамида, дартс и джаги. Техните клубовете разполагат с най-голямата и поддържана база в България за професионално развитие на гореспоменатите дисциплини. Също така, в тях се организират множество регулярни състезания на регионално, национално и международно ниво. Клубовете полагат много усилия по откриване на нови таланти и тяхното развитие. Подобен бизнес се нуждае от адекватна и модерна репрезентация в интернет пространството. Именно и затова клубове „БСД“ се довериха на екипа на Web Dojo! 

Group 5@2x

Адаптивен дизайн

В днешно време огромна част от интернет трафика става чрез мобилни устройства. Това е абсолютно очаквано – почти всички носят със себе си такива устройства постоянно. Без значение дали е смартфон, таблет или друго устройство, модерният уеб сайт трябва да се адаптира бързо и удобно към неговите характеристики. В интерес на истината, през втората половина на 2018 година повече от 60% от интернет трафика е извършван чрез мобилни устройства. Оттогава това число постоянно расте! Ние като екип винаги обръщаме внимание на тази тенденция, защото вярваме, че тя вече е част от хорското ежедневие. Затова и уеб сайтовете, които изработваме са 100% пригодени за нуждите на днешните потреители

0
Главни страници
0
Продукта
0
Функционалности

ОНЛАЙН МАГАЗИН

Една от най-важните функционалности на уеб сайта е неговият онлайн магазин. Там нашият клиент лесно може да добавя, премахва или редактира всички свои продукти без чужда намеса. По този начин бързо и удобно променя съдържанието в своя онлайн магазин. Вградени са различни филтри, категории, оценки на продуктите и коментари. В наличните 121 продукта можете да откриете всичко от висок клас билярдни маси до аксесоари за подарък. Всеки един от тези елементи е инкорпориран ръчно, за да се избегнат каквито и да било нежелани грешки. Нашият екип държи на високото качество и се старае да дава отглас на тази своя ценност във всяка задачка, с която се захване!